Κρύψε το λογότυπο
Τοποθεσία: Μελιτειέοι (Κέρκυρα) | Ν. Κέρκυρας (Νησιά Ιονίου)

Πωλείται περιφραγμένη γη έκτασης 21000 μ² στην Κέρκυρα. Διαθέτει κτίσμα, πηγάδι, ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άδειας οικοδόμησης. Δυνατότητα οικοδόμησης 3700 μ². Προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, στην πόλη.

Πωλείται οικόπεδο 21 στρεμμάτων πάνω από το χωριό Μωραΐτικα με πανοραμική θέα στη θάλασσα. 

Η γη είναι ιδανική για επένδυση, καθώς το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και προσφέρει τη δυνατότητα ανέγερσης επιχείρησης. 

Επιπλέον στο οικόπεδο υπάρχουν 80 ελαιόδεντρα καθώς και άλλα είδη δέντρων και έχει 3 εισόδους. 

Υπάρχει επίσης κτίσμα 100 τ.μ. το οποίο λειτουργεί ως αποθήκη.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.