Πωλείται - Γη 1500 μ² στην Κέρκυρα

60 000 €
40 €/m²
Property 44579 photo 1
Property 44579 photo 2
Property 44579 photo 3
Property 44579 photo 4
Property 44579 photo 5
Property 44579 photo 6
Property 44579 photo 7
  • Κωδικός 44579
  • Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
  • Τύπος Γη
  • Έκταση οικοπέδου 1500 m²
  • Περιοχή Κέρκυρα
  • Τοποθεσία Νησιά Ιονίου (Ελλάδα) | Κέρκυρα (Ν. Κέρκυρας)

Χαρακτηριστικά

  • Απόσταση από τη θάλασσα: 3600 μ
  • Αποστ. εώς πλησ. πόλη: 3 χλμ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 2 χλμ

Υπηρεσίες

Περιγραφή

Πωλείται περιφραγμένη γη έκτασης 1500 μ² στην Κέρκυρα. Διαθέτει πηγάδι.

Πωλείται οικόπεδο 1500 τ.μ. στην περιοχή Κατακάλου στην κεντρική Κέρκυρα. Το οικόπεδο βρίσκεται μόλις 3 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας.

Το οικόπεδο δεν είναι οικοδομήσιμο, αλλά είναι ιδανικό για εγκατάσταση σπιτιού τύπου προκάτ ή τροχοβίλας. Υπάρχει ένα πηγάδι στο οικόπεδο.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα