Πωλείται - Γη 20000 μ² στην Κρήτη

Κατόπιν ζήτησης
Property 46787 photo 1
Property 46787 photo 2
Property 46787 photo 3
Property 46787 photo 4
Property 46787 photo 5
  • Κωδικός 46787
  • Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
  • Τύπος Γη
  • Έκταση οικοπέδου 20000 m²
  • Περιοχή Κρήτη
  • Τοποθεσία Σίσι (Βραχάσι) | Ν. Λασιθίου (Κρήτη)

Χαρακτηριστικά

  • Απόσταση από τη θάλασσα: 400 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 40 χλμ

Υπηρεσίες

Περιγραφή

Πωλείται γη έκτασης 20000 μ² στην Κρήτη. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άδειας οικοδόμησης. Προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, στην πόλη, στο δάσος.


Με άδεια οικοδομής για έξι νέες διώροφες κατοικίες με υπόγεια και έξι πισίνες. Η επιτρεπόμενη δόμηση είναι 604,44 τ.μ. ενώ αν έχουμε υπόσκαφο κτίριο η επιφάνεια του κτιρίου μπορείνα είναι 604,44 x 2 = 1208,88 τ.μ. (Στο συντελεστή δόμησης δεν μετράει το 50% της επιφάνειαςτων υπόσκαφων κτιρίων ή τμήματος κτιρίων για χρήση κατοικίας).Για ξενοδοχειακή μονάδα χτίζει 3.600τμ.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Leaflet © OpenStreetMap contributors

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο

  • Όλες οι περιοχές