Κρύψε το λογότυπο
Τοποθεσία: Θινάλιο (Κέρκυρα) | Ν. Κέρκυρας (Νησιά Ιονίου)

Πωλείται μεζονέτα έκτασης 140 τ.μ στην Κέρκυρα. Η μεζονέτα αποτελείται από 0 επίπεδα. Η μεζονέτα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στο δάσος. Διαθέτει κήπο.

Προς πώληση μεζονέτα 140 τμ στη περιοχή του Αγίου Μαρτίνου.

Το ακίνητο αποτελείται από 2 ορόφους από 70 τ.μ έκαστος.

Στο ισόγειο υπάρχουν 2 αυτόνομοι χώροι οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν αναλόγως με τις ανάγκες του εκάστοτε αγοραστή.

Στο 1ο όροφο υπάρχει ένα διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα και την εξής διαρρύθμιση.

Σαλόνι, Κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και wc με ντουζιέρα.

Το ακίνητο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 1300 τ.μ το οποίο βρίσκεται εντός οικισμού και γιαυτό το λόγό έχει υπόλοιπο δόμησης περίπου 60 τ.μ



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.