Πωλείται - Γη 344 μ² στην Κρήτη

160 000 €
465 €/m²
Property 61490 photo 1
Property 61490 photo 2
Property 61490 photo 3
Property 61490 photo 4
Property 61490 photo 5
Property 61490 photo 6
  • Κωδικός 61490
  • Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
  • Τύπος Γη
  • Έκταση οικοπέδου 344 m²
  • Περιοχή Κρήτη
  • Τοποθεσία Άγιος Νικόλαος - Κέντρο (Άγιος Νικόλαος) | Ν. Λασιθίου (Κρήτη)

Χαρακτηριστικά

  • Απόσταση από τη θάλασσα: 600 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 62 χλμ

Περιγραφή

Πωλούνται 2 παρακείμενα οικόπεδα, που βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και οργανωμένες παραλίες. Τα οικόπεδα βρίσκονται στην κορυφή ενός λόφου με ανεμπόδιστη θέα στο βουνό και την πόλη. Υπάρχει πρόσβαση από κεντρικό δρόμο ενώ υπάρχει ρεύμα, νερό και γραμμή τηλεφώνου/ιντερνετ.

-Το οικόπεδο Α είναι 349τ.μ και έχει δικαίωμα ανέγερσης κατοικίας ή διαμερισμάτων συνολικής επιφάνειας 279τμ + υπόγειο και σοφίτα.

-Το οικόπεδο Β είναι 344τ.μ και έχει δικαίωμα ανέγερσης μονοκατοικίας ή διαμερισμάτων συνολικής επιφάνειας 275τ.μ + υπόγειο και σοφίτα.

Η τιμή του κάθε οικοπέδου ειναι 160.000€

Αποστάσεις:

-10 λεπτά με τα πόδια από την πλησιέστερη παραλία

-16 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης

-50 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Leaflet © OpenStreetMap contributors

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο

  • Όλες οι περιοχές