Πωλείται - Μεζονέτα 289 μ² στον Βόλο - πήλιο
320 000 €
Τοποθεσία
Greece
Magnesia (Thessalia)
Volos - Center (Volos)
Χαρακτηριστικά
18048
Βόλος/Πήλιο
Μεζονέτα
Πωλείται
289 μ²
3
2007
150 μ
20 χλμ
7
αέριο
✓
✓
✓
3
Περιγραφή
Πωλείται μεζονέτα έκτασης 289 τ.μ στον Βόλο - Πήλιο. Η μεζονέτα αποτελείται από 3 επίπεδα. Ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο.
1ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο, μία αποθήκη.
2ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ντούζ.
Η μεζονέτα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, θέση στάθμευσης, θέρμανση, αποθήκη.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.