Πωλείται - Γη 16313 μ² στα περίχωρα Θεσσαλονίκης

370 000 €
22 €/m²
Property 30740 photo 1
Property 30740 photo 2
Property 30740 photo 3
  • Κωδικός 30740
  • Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
  • Τύπος Γη
  • Έκταση οικοπέδου 16313 m²
  • Περιοχή Περίχωρα Θεσσαλονίκης
  • Τοποθεσία Πλαγιάρι (Μίκρα) | Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι (Θεσσαλονίκη)

Χαρακτηριστικά

  • Απόσταση από τη θάλασσα: 10000 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 4 χλμ

Υπηρεσίες

Περιγραφή

Πωλείται γη έκτασης 16313 μ² στα περίχωρα Θεσσαλονίκης. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Δυνατότητα οικοδόμησης 440 μ². Προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, στο βουνό.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα