Πωλείται - Μονοκατοικία 70 μ² στην κεντρική Ελλάδα

320 000 € 300 000 €
4286 €/m²
Property 42634 photo 1
  • Κωδικός 42634
  • Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
  • Τύπος Μονοκατοικία
  • Εμβαδόν 70 m²
  • Έκταση οικοπέδου 155 m²
  • Περιοχή Κεντρική Ελλάδα
  • Τοποθεσία Ναύπακτος - Κέντρο (Ναύπακτος) | Αιτωλοακαρνανία (Στερεά Ελλάδα)
  • Αριθμός δωματίων 4

Χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 1953
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Bathrooms: 1
  • Bedrooms: 2
  • Απόσταση από τη θάλασσα: 120 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 44 χλμ

Υπηρεσίες

Περιγραφή

Πωλείται 1-όροφη μονοκατοικία έκτασης 70 τ.μ στην κεντρική Ελλάδα. Σπίτι 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, σαλόνι, ένα μπάνιο. Η μονοκατοικία έχει διάταξη γωνίας. Διαθέτει έπιπλα.

Το ακίνητο βρίσκεται στην Ναύπακτος



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Leaflet © OpenStreetMap contributors

Παρόμοια ακίνητα