Μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία στη Χερσόνησο, έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης. Αυτό το ξενοδοχείο 900 τ.μ. βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 3 λεπτά από τις αμμώδεις παραλίες και δίπλα σε όλες τις βασικές ανέσεις. Διαθέτει πρόσοψη 10 μέτρων σε εμπορικό δρόμο, εξασφαλίζοντας υψηλή προβολή και εύκολη πρόσβαση.
Το ισόγειο περιλαμβάνει μεγάλο εμπορικό χώρο, ενώ οι πάνω όροφοι διαθέτουν ευρύχωρα δωμάτια με θέα στο δάσος, πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό και πωλούνται επιπλωμένα. Το ακίνητο διαθέτει επίσης κήπο 700 τ.μ., ιδανικό για τη δημιουργία πισίνας και café-bar, ενισχύοντας την αξία και την ελκυστικότητά του.
Αν και απαιτεί εκσυγχρονισμό, υπάρχει δυνατότητα επιπλέον δόμησης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για περαιτέρω ανάπτυξη. Η στρατηγική του τοποθεσία εγγυάται υψηλή απόδοση επένδυσης:
Με δυνατότητες επέκτασης και μια προνομιακή τοποθεσία σε μια περιοχή με υψηλή τουριστική ζήτηση, αυτό το ξενοδοχείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για επενδυτές που επιθυμούν να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν μια κερδοφόρα επιχείρηση φιλοξενίας στην Κρήτη.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας.