Πωλείται - Διαμέρισμα 28 μ² στην Κέρκυρα

25 000 € 23 000 €
821 €/m²
Property 5418 photo 1
Property 5418 photo 2
Property 5418 photo 3
Property 5418 photo 4
Property 5418 photo 5
  • Κωδικός 5418
  • Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
  • Τύπος Διαμέρισμα
  • Εμβαδόν 28 m²
  • Έκταση οικοπέδου 52 m²
  • Περιοχή Κέρκυρα
  • Τοποθεσία Νησιά Ιονίου (Ελλάδα) | Κέρκυρα (Ν. Κέρκυρας)
  • Αριθμός δωματίων 2

Χαρακτηριστικά

  • Όροφος: 0
  • Απόσταση από τη θάλασσα: 10000 μ
  • Αποστ. εώς πλησ. πόλη: 18 χλμ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 19 χλμ
  • Αριθμός δωματίων: 2

Υπηρεσίες

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 28 τ.μ στην Κέρκυρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Διαθέτει έπιπλα.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Leaflet © OpenStreetMap contributors

Παρόμοια ακίνητα