Πωλείται - Γη 104 μ² στην Καβάλα
80 000 €
Τοποθεσία
Ελλάδα
Greece
Greece
Ν. Καβάλας (Μακεδονία)
Kavala Prefecture (Macedonia)
Kavala Prefecture (Macedonia)
Ραψάνη (Καβάλα)
Rapsani (Kavala)
Rapsani (Kavala)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
60792
60792
Περιοχή
Καβάλα
Καβάλα
Τύπος
Γη
Γη
Κατηγορία
Πωλείται
Πωλείται
Έκταση οικοπέδου
104 μ²
104 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα
250 μ
250 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο
18 χλμ
18 χλμ
Συντελεστής δόμησης
1,6
1,6
Περιγραφή
Πωλείται γη έκτασης 104 μ² στην Καβάλα. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άδειας οικοδόμησης. Δυνατότητα οικοδόμησης 166 μ².
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.