Ενοικιάζεται - Διαμέρισμα 150 μ² στη Θεσσαλονίκη
από 1 500 €
Τοποθεσία
Ελλάδα
Greece
Greece
Θεσσαλονίκη - Δήμος (Θεσσαλονίκη)
Thessaloniki - Municipality (Thessaloniki)
Thessaloniki - Municipality (Thessaloniki)
Διοικητήριο (Κέντρο Θεσσαλονίκης)
Dioikitirio (Center of Thessaloniki)
Dioikitirio (Center of Thessaloniki)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
62381
62381
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Τύπος
Διαμέρισμα
Διαμέρισμα
Κατηγορία
Ενοικιάζεται
Ενοικιάζεται
Εμβαδόν
150 μ²
150 μ²
Όροφος
0
0
Απόσταση από τη θάλασσα
350 μ
350 μ
Περιγραφή
Ενοικιάζεται διαμέρισμα έκτασης 150 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από . Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση.
Προς ενοικίαση: Επαγγελματικός χώρος 150 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει υγειονομική άδεια, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με υψηλή κίνηση πεζών και άριστη ορατότητα. Ιδανικό για όσους επιθυμούν να εγκαταστήσουν ή να επεκτείνουν την επιχείρησή τους σε έναν ζωντανό και κεντρικό σημείο της πόλης.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.