Πωλείται - Μεζονέτα 198 μ² στην Πελοπόννησο
350 000 €
Τοποθεσία
Greece
Corinthia (Peloponnisos)
Melissi (Xilokastro)
Χαρακτηριστικά
62557
Πελοπόννησος
Μεζονέτα
Πωλείται
198 μ²
414 μ²
2008
780 μ
149 χλμ
6
πετρέλαιο
✓
✓
✓
✓
3
Περιγραφή
Πωλείται μεζονέτα έκτασης 198 τ.μ στην Πελοπόννησο. Η μεζονέτα αποτελείται από 3 επίπεδα. Ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ντούζ, μία αποθήκη. 2ος όροφος αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα WC, 2 αποθήκες. Η μεζονέτα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, θέρμανση, αποθήκη.
Πωλείται μοναδική μεζονέτα 198 τ.μ. στο πανέμορφο Μελίσσι, ιδανική τόσο για εξοχική κατοικία όσο και για επένδυση. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 414 τ.μ. και προσφέρει απεριόριστη θέα σε θάλασσα και βουνό, συνδυάζοντας αρμονικά την ηρεμία της φύσης με την πολυτέλεια.
Η μεζονέτα αποτελείται από τρεις επίπεδα και περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητες κατοικίες. Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Στους επάνω ορόφους συναντάμε ένα φωτεινό καθιστικό, τρία άνετα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα.
Κατασκευασμένη το 2008, η κατοικία διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+ και είναι πλήρως επιπλωμένη με γούστο. Προσφέρει σύγχρονες ανέσεις όπως αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, κουφώματα αλουμινίου με σίτες και πλακάκια υψηλής ποιότητας. Επίσης, διαθέτει ανοιχτό parking, χώρο στάθμευσης πιλοτής, αποθήκη, όμορφα διαμορφωμένο κήπο και πόρτα ασφαλείας.
Η τοποθεσία της είναι εξαιρετική, μόλις 11 λεπτά με αυτοκίνητο από τον Προαστιακό σταθμό Κιάτου και περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά με τρένο ως το Σύνταγμα, Αθήνα.
Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν πολυτέλεια, ηρεμία και επένδυση σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Κορινθίας.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Τοποθεσία
Παρόμοια ακίνητα
-
Πωλείται
Μεζονέτα 290 μ² στην Πελοπόννησο
400 000 € -
Πωλείται
Μεζονέτα 130 μ² στην Πελοπόννησο
430 000 € -
Πωλείται
Μεζονέτα 182 μ² στην Πελοπόννησο
340 000 € -
Πωλείται
Μεζονέτα 129 μ² στην Πελοπόννησο
420 000 € -
Πωλείται
Μεζονέτα 126 μ² στην Πελοπόννησο
410 000 € -
Πωλείται
Μεζονέτα 198 μ² στην Πελοπόννησο
350 000 €